За нашия екип, начин на изготвяне на прогнозите и Топ февруарска промоция

За нашия екип, начин на изготвяне на прогнозите и Топ февруарска промоция

За нас:

Нашия екип е съставен от фенове на спорта, които обожават спортните събития и за всеки един от нас е истинска тръпка да познава на максимум изходите както от футболните двубои, така и от баскетбол, хандбал, тенис и други спортове. Имаме над 19 години опит в спортните предвиждания, като всеки един от екипа е специалист за определени първенства и спортове. В последните 5 години започнахме да постигаме познаваемост от средно 75%, а за някои първенства и спортове над 90%.
На 12.6.2017 г. решихме да създадем Facebook страницата Soccer and Sport Tips BG, в която да предоставяме напълно безплатно нашите прогнози на широката общественост. Страницата набра много бързо популярност сред любителите на футболните предвиждания, чрез сайта продължихме своята работа в посока предоставяне на повече информация, прогнози, стратегии за игра и още много от нашия опит. Поради желание на част от феновете през 5.2018 създадохме платените групи в Телеграм с цел предоставяне на повече и по-конкретни прогнози, съвети и стратегии за игра и индивидуални консултации. В момента предоставяме ежедневно в сайта и в Безплатния ни Телеграм канал безплатни прогнози и платени за желаещите да получат по-специални прогнози.

За начина на изготвяне на прогнози:

Използваме статистическа формула за изчисляване на конкретна вероятност за дадено събитие и най-добра опция за игра на това събитие. Ако тази вероятност след изчислението е % , който търсим ние включваме тази прогноза в фаворитите ни за деня. Прогнозите с най-висок % след цялостния анализ стават сингъли или комбота. Целия процес отнема ежедневно от 3 до 5, а уикендите и повече часове за анализ.

Пакетите, които предлагаме:

Комбо пакет – Ежедневни комбота(фишове) и топ сингъли със среден коефициент на комбо 4.00 и 2.00 на сингъл. Прогнозите в пакета са освен за футбол, за баскетбол, хандбал, волейбол и конни надбягвания . Предоставя се детайлна статистика с всички прогнози, залози, печеливши, губещи, баланс и други няколко пъти в месеца. Като бонус за февруарската промоция ще получите и съвети за игра и разпределение на бюджета за месеца и конкретно по залози, които са достъпни само за Vip абонатите. Последните месеци почти всеки месец имаме 50 печеливши комбота и над 50 сингъла. Средно очаквана доходност от залозите се движи от 21% до

Стандартна цена на пакета: 70 лв  Промоционална цена до 11.2: 50 лв за 45 дни

Сингъл Пакет – Ежедневни Топ сингъли със среден коефициент 2.00 на сингъл. Прогнозите в пакета са освен за футбол, за баскетбол, хандбал, волейбол и конни надбягвания . Предоставя се детайлна статистика с всички прогнози, залози, печеливши, губещи, баланс и други няколко пъти в месеца. Като бонус за февруарската промоция ще получите и съвети за игра и разпределение на бюджета за месеца и конкретно по залози, които са достъпни само за Vip абонатите. През месец януари имаме над 75% познаваемост на сингълите.

Стандартна цена на пакета: 45 лв Промоционална цена до 11.2: 30 лв за 45 дни 

Лайв Пакет –  Ежедневни лайв сингъл и комбо прогнози с висока успеваемост от над 75%, минимум 10 прогнози на ден. Лайв стълбици челиндж със старт нисък  залог и покачване на залога с печалбата от предния залог. Имаме постижения от над 10 стъпки, а рекорда ни е 15 успешни и стоп на 16-та със старт от 5 лв. и достигане на почти 1000 лв. Ежедневна статистика в края на деня – печеливши, губещи, сума на залозите и печалба. Статистика се предоставя и в края на месеца общо.

Стандартна цена на пакета: 50 лв Промоционална цена до 11.2: 35 лв. за 45 дни 

ТОП Оферта Промоция февруари:

Комбо+Сингъл+Лайв пакет – 70 лв за 45 дни 

За повече информация ни пишете в месинджър от страницата в ФБ.

Може да ползвате ежедневно и безплатните ни прогнози в сайта и като се включите в безплатния ни Телеграм канал с линк  https://t.me/joinchat/AAAAAEe_GGvk3iHIq9tZwQ или копирате и пейстнете в приложението Телеграм. Ако нямате Телеграм приложение, може да го свалите на телефона,таблета или компютъра си, както сваляте други приложения чрез Google Play Store или I store. 

Translate »