Мега Пролетна Промоция с до 80% намаление

Мега Пролетна Промоция с до 80% намаление

Преди промоцията малко информация за нас и начина ни на прогнозиране на спортните събития:

За нас:

Нашия екип е съставен от фенове на спорта, които обожават спортните събития и за всеки един от нас е истинска тръпка да познава на максимум изходите както от футболните двубои, така и от баскетбол, хандбал, тенис и други спортове. Имаме над 19 години опит в спортните предвиждания, като всеки един от екипа е специалист за определени първенства и спортове. В последните 5 години започнахме да постигаме познаваемост от средно 75%, а за някои първенства и спортове над 90%.
На 12.6.2017 г. решихме да създадем Facebook страницата Soccer and Sport Tips BG, в която да предоставяме напълно безплатно нашите прогнози на широката общественост. Страницата набра много бързо популярност сред любителите на футболните предвиждания, чрез сайта продължихме своята работа в посока предоставяне на повече информация, прогнози, стратегии за игра и още много от нашия опит. Поради желание на част от феновете през 5.2018 създадохме платените групи в Телеграм с цел предоставяне на повече и по-конкретни прогнози, съвети и стратегии за игра и индивидуални консултации. В момента предоставяме ежедневно в сайта и в Безплатния ни Телеграм канал безплатни прогнози и платени за желаещите да получат по-специални прогнози.

За начина на изготвяне на прогнози:

Използваме статистическа формула за изчисляване на конкретна вероятност за дадено събитие и най-добра опция за игра на това събитие. Ако тази вероятност след изчислението е % , който търсим ние включваме тази прогноза в фаворитите ни за деня. Прогнозите с най-висок % след цялостния анализ стават сингъли или комбота. Целия процес отнема ежедневно от 3 до 5, а уикендите и повече часове за анализ.

Представяме Ви нашите специални оферти за платените ни абонаменти достигащи над 70% отстъпка с валидност от 7.3 до 15.4:

Пакет Комбо – какво получавате:

Ежедневни комбота(фишове) и топ сингъли със среден коефициент на комбо 3.70 и 2.00 на сингъл

Прогнозите в пакета са освен за футбол, за баскетбол, хандбал, волейбол и конни надбягвания . В екипа работят 5 специалиста за различните спортове и конкретни първенства.

Детайлна статистика на всеки 10 дни с конкретните залози и обратна връзка за тях(печеливши, отменен залог, губещи) , движение по баланс, доходност и много други детайли.

Множество печеливши комбота и сингъли ежемесечно, за последните три месеца и текущия месец имаме следните постижения:

Декември 2018 – 47 печеливши комбота със среден коефициент 3,41

Януари 2019 – 47 печеливши комбота със среден коефициент 3,34

Февруари 2019 – 57 печеливши комбота със среден коефициент 4,35

Стандартен месечен абонамент – 70 лв.

Промоционален абонамент Мега Пролет – 70 лв. за 3 месеца абонамент или 40 лв. за месец 

Пакет Сингъл:

Получавате три различни стратегии и възможности за игра:

– Топ сингъли –  Ежедневни Топ сингъли със среден коефициент 2.00 на сингъл. Прогнозите в пакета са освен за футбол, за баскетбол, хандбал, волейбол и конни надбягвания . Предоставя се детайлна статистика с всички прогнози, залози, печеливши, губещи, баланс и други няколко пъти в месеца. Средната успеваемост е 70%.

– Бетон сингъли – ежедневни 1 или 2 най-сигурни прогнози с коефициент от 1.40 до 1.70 коеф. , за месец февруари имаме 3 грешни и 3 войд прогнози, останалите са печеливши

– Х сингъли – ежедневни прогнози за равни мачове с висока успеваемост, през месец февруари имаме 49 печеливши прогнози със среден коефициент 2,97 за равен от 102 прогнози или 48% успеваемост. При средна успеваемост за прогнози на хикс на световнопризнати типстъри от около 35% успеваемостта ни е чудесна, а доходността върху прогнозите почти 50% върху залозите.

Стандартен месечен абонамент – 70 лв

Промоционален абонамент Мега Пролет – 70 лв. за 3 месеца абонамент или 40 лв. за месец 

Пакет Лайв:

Ежедневни лайв сингъл и комбо прогнози с висока успеваемост от над 70%, минимум 10 прогнози на ден

Лайв стълбици – няколко пъти седмично се прави челиндж със старт нисък  залог и покачване на залога с печалбата от предния залог. Имаме постижения от над 10 стъпки, а рекорда ни е 15 успешни и стоп на 16-та със старт от 5 лв. и достигане на почти 1000 лв.

Стандартен месечен абонамент – 50 лв

Промоционален абонамент Мега Пролет – 60 лв. за три месеца или 30 лв за месец

За достоверност на информацията, може да ни пишете в месинджър.

ТОП ОФЕРТА МЕГА ПРОЛЕТ :

Промо Пакет включващ всички пакети Комбо+Сингъл+Лайв – 100 лв за абонамент за цялата пролет(до 22.6 включително или над 3 месеца в месеци)

Освен всичко описано, ще получите и стратегии, съвети за игра,съвети за правилно разпределение на банка и залозите ви на дневна база и още много ценна информация, която в момента е достъпна за ВИП абонатите ни. 

За повече информация и за абонамент, може да ни пишете в месинджър.

Разбира се, ако все още не сте харесали страницата ни, може да го направите и да се насладите и на безплатните ни прогнози в сайта или Телеграм канал.

 

Attachment

Translate »