Премиум абонамент

Премиум абонамент

За нас прогнозирането на спортни събития и залагането на тези прогнози е инвестиционен инструмент за добавяне на добър доход върху предвидената за игра банка в дългосрочен план и начин за забавление.

Да знаете как да използвате банката си за игра , така че да печелите повече е трудна задача за над 90% от играчите. Повечето допускат много грешки продиктувани от желанието за бърза и голяма печалба, необмисленото залагане на почти всичко без да се осмислят всички възможности за деня, лошо разпределение на банката за играта и в повечето случаи използването и до максимум само за няколко дни при лош период, импулсивните залози или тези с които се цели избиване.

Точно тук ние може да ви помогнем, като ви обучим и предоставим една стабилна стратегия, с която минимизираме до максимум загубите и надграждаме върху началната банка. Стратегията ни работи успешно вече над 10 години и обичайно достигаме нива от +30% до 100% върху началната банка на месец. За всички тези години имаме малко месеци, в които сме около чертата или лек минус в края на месеца.

Финансовата дисциплина е основата на успеха, неспазването и незнанието как независимо от познанията и успеваемостта на играча са пък основата на загубите. Върху финансовата част добавяме експертни прогнози от анализатори с опит над 19 години, които освен обичайната статистика, текуща форма на отборите, вземат под внимание и информация предоставена от достоверни източници от самия ден преди срещата за отборите и така са крачка напред с конкретна прогноза пред останалите.

Прогнозите при нас са на база анализ и носят средна успеваемост от около 70%, не са фиксед миксед и други подобни щуротии, които доста мошеници се опитват да ви пробутат. Използваме няколко типа прогнози:

– Основни комбота,  фишове с няколко прогнози в фиш със среден коефициент 4.00

– Смели комбота, фишове с няколко по-рискови прогнози в фиш със среден коефициент по-висок от 10.00

– Топ сингъли – сингъл прогнози със среден коефициент 2.00

– Х сингъл прогнози – сингъл прогнози на равни мачове със среден коефициент 3.10

Добавяме към всичко описано, до момента и още няколко много полезни за играчите неща, като:

– Следене на резултати и съвети по време на самите мачове – следим мачовете за Вас и ви даваме ценни съвети за затваряне на залога, както в ситуации, в които сме достигнали 85%,90% и чакането крие риск, така и в ситуации, в които нещата не се движат на-добре и е по-разумно да затворим с лека печалба или на залога отколкото да загубим целия залог. Основата ни цел е да избегнем на максимум загубите и да надграждаме.

–  Напълно реална статистика – поддържаме постоянна статистика на залозите и на всеки 10 дни получавате всички данни за залози, печалби и движение на банката. При нас се обявяват и печеливши и непечелившите прогнози, няма замитане под килимчето и триене на загубилите прогнози. В телеграм канала на платената група се пази историята на всички залози, които са предоставени и всички статистики.

Може да ни пишете в месинджър за повече информация.

Attachment

Translate »