Прогнози за футболните мачове на 25.2.2020

Прогнози за футболните мачове на 25.2.2020

Познати 8 прогнози със среден коефициент 1,93 от 12 прогнози – 67%

За днес сме подготвили следните прогнози:

Шампионска Лига – 3 познати прогнози от 5 прогнози – 60%:

Наполи – Барселона – под 1.50 гола в първо полувреме с 1.44 коеф. – Хит – Познат, Х първо полувреме с 2.25 коеф. – За смелите – 22:00 часа – непознат

Челси – Байерн Мюнхен – над 2.50 гола с 1.57 коеф. – Хит, 2 с 1.90 коеф. – За смелите – Познати, над 9 корнера с 1.53 коеф. – Хит – 22:00 часа – непознат

Индия – 1 позната прогноза от 1 прогноза – 100%:

Норт Ийст – Ченайин – над 1.50 гола за Ченайин с 1.66 коеф. – Хит – 16:00 часа – Познат

Англия – Чемпиъншип – 1 позната от 2 прогнози – 50%:

УБА – Престън – под 1.50 гола за първо полувреме с 1.40 коеф. – Хит – непознат, победа за УБА и под 2.50 гола в мача с 4.00 коеф. – За смелите – 22:00 часа – Познат

Англия – Лига 1 – 1 позната от 2 прогнози – 50%:

Блякпул – Болтън – гол линия над 2.00 гола с 1.50 коеф. – Хит – 21:45 часа – Познат

Портсмут – Милтън Кейнс Донс – гол линия под 3.00 гола с 1.50 коеф. – Хит – 21:45 часа – непознат

Шотландия – 1 позната прогноза от 1 прогноза – 100%:

Мъдъруел – Ст.Мирън – гол линия над 2 гола с 1.60 коеф. – Хит – 21:45 часа – Познат

Англия – Южна Лига – Централна дивизия – 1 позната прогноза от 1 прогноза – 100%:

Ройстън – Стурбридж – над 2.50 гола с 1.73 коеф. – Хит – 21:45 часа – Познат

Стартираме записванията за месец март за Премиум групата, като условията са повече от изгодни, получавате:

– Ежедневно прогнози Пре-мач: основно комбо(фиш права колонка със среден коефициент 4,00), топ сингъл прогнози със среден коефициент над 2.00, Х сингъл и комбо прогнози(прогнози на равенство) с висок среден коефициент, смели прогнози с над 10 коефициент, като има и ПП/КИ. В зависимост от тиража се предоставят няколко прогнози на ден, като за всеки залог получавате съвет за разпределение в % на залога за съответната прогноза. 

– Достъп до лайв Премиум групата ни – ежедневно средно 10 лайв прогнози с висок среден коефициент над 2.00 и успеваемост около 70%, в тиражи с повече мачове стълбици на лайв със старт нисък залог, примерно 5 лв и достигане на 100, 200 лв само след няколко стъпки. 

– Достъп до стратегията ни за игра – ще получите детайлна информация как да играете така, че почти всеки месец да си добавяте хубав плюс върху залозите и да минимизирате до максимум загубите си, как да не изгубите цялата си месечна банка за игра никога повече. От използването на стратегията за игра до днес, вече над 11 години, имаме средна доходност върху началната си банка над 50%, като в 80% от месеците сме били хубав плюс върху залозите си от +20% до над 100% и повече %, в 12% от месеците за периода сме около чертата + – 5% и само в 8% от месеците сме в минус,като средния минус за тези месеци е едва около 15% и никога не сме падали под -30% или да изгубим месечна банка за игра. Ако желаете и вие да се научите как правилно да управлявате банката си за игра, да разпределяте парите си за игра спрямо риска между залозите и да трупате + на месечна база, да се научите на финансова дисциплина и да виждате спортните залози под друг инвеститорски, а не хазартен ъгъл, това е стратегията за вас. 

– Съпорт от админ – по време на мачовете и спрямо развитието на залозите получавате съвети от админ за евентуално затваряне на залози, задържане на залог до края, излизане от залог, който в рамките на деня става рисков поради множество фактори. За нас е важно да ви съдействаме в тези моменти и да спасим залози, които стават рискови за парите ви. 

– Пълна детайлна и 100% прозрачна статистика – предоставя се детайлна статистика няколко пъти в месеца залог по залог, като се прави обобщаване на резултатите в групата. 

– Получавате бонус безплатен месец, ако евентуално в месеца ви на абонамент сме в един от редките месеци на лек минус  

Всеки включил се до началото на месец март получава специална промо цена за включване в групата с отстъпка за месечен абонамент от над 27%, а за тримесечен абонамент над 50%, бонус е и ранното включване, като ако се включите днес, утре, абонамента ви е до края на месец март и така печелите допълнителни безплатни дни. За повече информация и за абонамент ни пишете в месинджър на Фейсбук страницата ни. 

Хит – прогнози с по-висок % шанс за успех. Идеални за прави колонки.

За смелите – прогнози с много добър % за успех, но с по-висок риск. Идеални за сингъл или системи.

За супер печеливши специални прогнози и стратегия за печалби, може да се включите в платената ни група. Може да ни пишете в месинджър за повече информация.

Може да си изтеглите приложение Телеграм,като следвате следните стъпки:

Изтеглете приложението „Telegram“ на вашите мобилни устройства от Play Store или IstoreСлед като инсталирате приложението и създадете акаунт, цъкнете на t.me/sotipsbg и потвърдете влизането си в нашата безплатна група с „JOIN“.
Ако вече имате приложението изпишете там , където пише Search –t.me/sotipsbg и потвърдете влизането си в нашата безплатна група с „JOIN“.

Може да се включите и безплатната ни група за лайв прогнози –  t.me/sotipslive

Публикациите в сайта се качват в деня на мачовете между 11:00 и 15:00 часа. Активирайте си известия в Фейсбук страницата ни, за да не изпускате публикациите ни

 

Translate »