Прогнози за футболните мачове на 26.2.2020

Прогнози за футболните мачове на 26.2.2020

Познати 5 прогнози със среден коефициент 1,77 от 11 прогнози – 46%

Вчера постигнахме доста добър резултат, както в сайта, така и в безплатния Телеграм:

– В сайта сме с 8 познати прогнози със среден коефициент 1,93 от 12 прогнози за деня

– В Безплатния Телеграм сме с 2 печеливши топ прогнози от 3 топ прогнози за деня

– в Премиум групата имаме печеливш фиш с 11 коефициент с прогнози НБА

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите ни в Фейсбук, за да ни мотивирате в работата. Един палец нагоре е достатъчен в фейсбук, не отнема много време.

За днес сме подготвили следните прогнози:

Шампионска Лига – 2 познати от 5 прогнози – 40%:

Лион – Ювентус – Ювентус да спечели някое полувреме с 1.53 коеф. – Хит, над 1.50 гола с 1.40 коеф. – Хит – 22:00 часа – непознати

Реал Мадрид – Манчестър Сити – гол/гол с 1.57 коеф. – Хит, 2 с 2.40 коеф. – За смелите – Познати, над 9 корнера с 1.72 коеф. – За смелите – 22:00 часа

Лига Европа – 0 от 1 прогноза:

Брага – Глазгоу Рейнджърс – над 2.50 гола с 1.72 коеф. – За смелите – 19:00 часа – непознат

Саудитска Арабия – 0 от 1 прогноза:

Ал Кадисия – Ал Аин – Х първо полувреме с 2.00 коеф. – За смелите – 14:30 часа – непознат

Англия – Чемпиъншип – 0 от 1 прогноза:

Фулъм – Суонзи – над 2.50 гола с 1.72 коеф. – За смелите – 21:45 часа – непознат

Словения – 3 познати прогнози от 3 прогнози – 100%:

Табор Сежана – Домжале – гол/гол с 1,57 коеф. – Хит – 15:30 часа – Познат

Мура – Марибор – гол/гол с 1.57 коеф. – Хит – 18:00 часа – Познат

Целие – Браво – гол/гол с 1.72 коеф. – Хит – 19:00 часа – Познат

Стартираме записванията за месец март за Премиум групата, като условията са повече от изгодни, получавате:

– Ежедневно прогнози Пре-мач: основно комбо(фиш права колонка със среден коефициент 4,00), топ сингъл прогнози със среден коефициент над 2.00, Х сингъл и комбо прогнози(прогнози на равенство) с висок среден коефициент, смели прогнози с над 10 коефициент, като има и ПП/КИ. В зависимост от тиража се предоставят няколко прогнози на ден, като за всеки залог получавате съвет за разпределение в % на залога за съответната прогноза. 

– Достъп до лайв Премиум групата ни – ежедневно средно 10 лайв прогнози с висок среден коефициент над 2.00 и успеваемост около 70%, в тиражи с повече мачове стълбици на лайв със старт нисък залог, примерно 5 лв и достигане на 100, 200 лв само след няколко стъпки. 

– Достъп до стратегията ни за игра – ще получите детайлна информация как да играете така, че почти всеки месец да си добавяте хубав плюс върху залозите и да минимизирате до максимум загубите си, как да не изгубите цялата си месечна банка за игра никога повече. От използването на стратегията за игра до днес, вече над 11 години, имаме средна доходност върху началната си банка над 50%, като в 80% от месеците сме били хубав плюс върху залозите си от +20% до над 100% и повече %, в 12% от месеците за периода сме около чертата + – 5% и само в 8% от месеците сме в минус,като средния минус за тези месеци е едва около 15% и никога не сме падали под -30% или да изгубим месечна банка за игра. Ако желаете и вие да се научите как правилно да управлявате банката си за игра, да разпределяте парите си за игра спрямо риска между залозите и да трупате + на месечна база, да се научите на финансова дисциплина и да виждате спортните залози под друг инвеститорски, а не хазартен ъгъл, това е стратегията за вас. 

– Съпорт от админ – по време на мачовете и спрямо развитието на залозите получавате съвети от админ за евентуално затваряне на залози, задържане на залог до края, излизане от залог, който в рамките на деня става рисков поради множество фактори. За нас е важно да ви съдействаме в тези моменти и да спасим залози, които стават рискови за парите ви. 

– Пълна детайлна и 100% прозрачна статистика – предоставя се детайлна статистика няколко пъти в месеца залог по залог, като се прави обобщаване на резултатите в групата. 

– Получавате бонус безплатен месец, ако евентуално в месеца ви на абонамент сме в един от редките месеци на лек минус  

Всеки включил се до началото на месец март получава специална промо цена за включване в групата с отстъпка за месечен абонамент от над 27%, а за тримесечен абонамент над 50%, бонус е и ранното включване, като ако се включите днес, утре, абонамента ви е до края на месец март и така печелите допълнителни безплатни дни. За повече информация и за абонамент ни пишете в месинджър на Фейсбук страницата ни. 

Хит – прогнози с по-висок % шанс за успех. Идеални за прави колонки.

За смелите – прогнози с много добър % за успех, но с по-висок риск. Идеални за сингъл или системи.

За супер печеливши специални прогнози и стратегия за печалби, може да се включите в платената ни група. Може да ни пишете в месинджър за повече информация.

Може да си изтеглите приложение Телеграм,като следвате следните стъпки:

Изтеглете приложението „Telegram“ на вашите мобилни устройства от Play Store или IstoreСлед като инсталирате приложението и създадете акаунт, цъкнете на t.me/sotipsbg и потвърдете влизането си в нашата безплатна група с „JOIN“.
Ако вече имате приложението изпишете там , където пише Search –t.me/sotipsbg и потвърдете влизането си в нашата безплатна група с „JOIN“.

Може да се включите и безплатната ни група за лайв прогнози –  t.me/sotipslive

Публикациите в сайта се качват в деня на мачовете между 11:00 и 15:00 часа. Активирайте си известия в Фейсбук страницата ни, за да не изпускате публикациите ни

 

 

 

Translate »