Прогнози за футболните мачове на 8.5.2020 – част 2

Прогнози за футболните мачове на 8.5.2020 – част 2

След анализа на мача от Южна Корея, продължаваме с останалите мачове от деня.

Беларус:

Едно от първенствата, което се игра по време на кризата и ни представи в първите си 7 кръга, че е едно от най-сложните за залози първенства в света. Предполагаме, че са рядкост играчите измъкнали се от лошите мачове на Бате в първите кръгове, неадекватаната и слаба игра на миналогодишния шампион Динамо Брест и още много изненади. Последните 2,3 кръга започват нещата да си идват на мястото и имаме по-добри резултати от фаворитите в шампионата Бате Борисов, поразсъниха се и в Динамо Брест, добра игра показа и Шахтьор Солигорск и Торпедо Жодино. В първите 3,4 кръга имахме мега скучни и без резултатни мачове, а последните кръгове имаме доста резултатни мачове. Една от най-добрите идеи за залог в Беларус продължават да са корнерите, като тук с изключение на мачовете на 3,4 отбора, като Смолевичи и Белшина, при другите обичайна линия от 8 корнера в мач е нещо, което се случва в поне 80% от мачовете, а има и доста мачове с +10,11 корнера.

Слуцк – Енергетик-Бгу Минск – 17:00 часа: 

Днес един от най-добре представящите се и първи в класирането Слуцк с 5 п 1 р и 1 з и 14:9 голова разлика посреща 4-тия Енергетик, който показа страхотни резултати в първите три кръга с 3:1 Бате Борисов, 1:0 Рух Брест и 2:0 Фк Минск, след това последваха 3 поредни загуби и последния кръг победиха по-непретенциозния Смолевичи. Днес логичното спрямо моментната форма е победа за Слуцк, но се забелязва едно покачване на коефициентите за 1, което поставя под съмнение тази нормална победа спрямо спортно-техническото състояние на двата отбора.

Тук ще предпочетем следния билдър:

– над 1.50 гола в мача – 1:2 краен изход

– под 5 гола в мача 

– двоен шанс 1Х 

Общ коефициент 2.00 в Bet 365  – непознат

Без билдър прогноза – азиатска гол линия 2.00 с 1.45 коеф.  – Позната прогноза

Городея – ФК Минск – мача е от 19:00 часа:

Доста непредсказуем за резултат мач е този между 9-тия Городея с 3 п 1 р и 3 загуби и само 4:6 голова разлика и ФК Минск, които са 12-ти с 3 п 0 р и 4 загуби при 11:15 голова разлика. Най-вероятно ще имаме мач с 1 или 2 гола и поне 8 корнера тук, като преобладаваща част от тях ще са за ФК Минск, които изпъкват по този показател със средно 6 корнера в последните си 5 мача.

Нашето предложение за билдър е:

– над 0 гола в мача

– под 5 гола в мача 

– над 7 Корнера в мача 

Общ коефициент 1,60 в Bet 365 – Позната прогноза

Без билдър бихме играли над 8 корнера с 1,66 коеф.  – Позната прогноза

Неман Гродно резерви – Рух Брест резерви – мача е от 14:00 часа

Прогноза – над 2.50 гола с 1.44 коеф.  – Позната прогноза 

Туркменистан – мача е от 16:00 часа:

Копетдаг Асгабат – Мерв – 2 Аз. ХК +1.00 +1.50 с 1.85 коеф.  – непозната прогноза

В следващия 1 месец играйте разумно и умно! Макар, че ще се стараем на максимум да ви подсигуряваме адекватни прогнози с анализ, не бихме се ангажирали с очаквания за висока успеваемост.

Може да си изтеглите приложение Телеграм и да се включите в групите ни,като следвате следните стъпки:

Изтеглете приложението „Telegram“ на вашите мобилни устройства от Play Store или IstoreСлед като инсталирате приложението и създадете акаунт, цъкнете на t.me/sotipsbg и потвърдете влизането си в нашата безплатна група с „JOIN“.
Ако вече имате приложението изпишете там , където пише Search –t.me/sotipsbg и потвърдете влизането си в нашата безплатна група с „JOIN“.

Може да се включите и безплатната ни група за лайв прогнози –  t.me/sotipslive

Attachment

Translate »